Gwoon Coaching

Zelfreflectie

Heb je het idee dat je meer uit jezelf kunt halen? De wereld wordt steeds drukker, je moet steeds meer van jezelf, je rent jezelf voorbij in de waan van de dag. Misschien heb je het gevoel dat je in een verkeerde baan zit en vraag je je soms af waar je het allemaal voor doet. Is dat wat je doet ook daadwerkelijk datgene wat je wilt doen?

Zelfinzicht opent een pad naar verandering

Zie je kansen om je (meer) te ontwikkelen, maar weet je niet hoe je nu echt stappen kunt zetten?

Om deze vragen te kunnen beantwoorden en een verandering te realiseren, moet je een methode vinden die bij jou past. Hiervoor is het van belang dat je jezelf kent en zelfreflectie kan je hierbij helpen. Zelfinzicht opent een pad naar verandering.

Bij mij kun je jezelf zijn, jezelf herontdekken. Ik zet je aan het denken, daag je uit, inspireer en motiveer je zodat je weer het beste uit jezelf kunt halen. Ik stem mijn begeleiding af en werk op maat. Jij bepaalt het tempo en de route.

TARIEVEN
Het eerste gesprek is gratis!

In gesprekken met mij is er alle aandacht voor jou! Ik luister naar je en geef je alle ruimte om je verhaal te doen en je gevoelens en misschien wel frustraties te delen. Daarbij ben ik persoonlijk en betrokken, met een humoristische touch waardoor ik drempels kan verlagen zonder dat we dingen weglachen.

In alle gevallen starten we met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Jij moet een goed gevoel hebben. Vertrouwen en veiligheid ervaren om je zorgen bij mij neer te leggen. Als we helder hebben waar voor jou de knelpunten zitten, help ik je met een duidelijk actieplan. Daarin ben ik op een prettige manier heel direct, want ik wil je echt verder helpen met concrete oplossingen!

Voor particulieren en zelfstandig ondernemers geldt hetzelfde tarief met het verschil dat het tarief voor particulieren inclusief btw is en voor zelfstandig ondernemers exclusief btw. Het uurtarief is 65,00 euro.
Als je begeleid wilt worden, dan maakt het kennismakingsgesprek volledig onderdeel uit van het actieplan.