Gwoon Coaching

Spiegelen met honden

Als je iets aan jezelf of je situatie wilt veranderen, is het belangrijk dat je begrijpt wat er aan de hand is. Vaak hoor ik mensen zeggen: ‘Ik weet echt wel hoe ik in elkaar steek’. Meestal klopt dat ook wel aardig. Maar wat veel mensen minder goed weten, is hoe ze overkomen op de ander. Woorden spelen hierbij een rol, maar lichaamstaal is veel belangrijker.

Kijk naar jezelf door de ogen van de hond

Weet je hoe je toon, de klank van je stem overkomt? En wat is het effect van de expressie in je gezicht? Wat doe je met je ogen: kijk je iemand aan, of kijk je naar beneden? Hoe sta je erbij? Wat straal je uit?

Juist voor dat soort signalen heeft een hond de perfecte antenne. Hij laat je zien hoe je op hem overkomt. Heel direct. Honden zijn meesters in het lezen van houding, gedrag, emoties en intenties van mensen. Ze zijn eerlijk, oprecht en oordelen niet. Ze spiegelen wat jij laat zien, maar vooral ook dat wat onbewust in je gebeurt. Het is maatwerk en de invulling is voor iedereen anders. Het kan individueel of in kleine groepjes.

Nieuwsgierig?

In gesprekken met mij is er alle aandacht voor jou! Ik luister naar je en geef je alle ruimte om je verhaal te doen en je gevoelens en misschien wel frustraties te delen. Daarbij ben ik persoonlijk en betrokken, met een humoristische touch waardoor ik drempels kan verlagen zonder dat we dingen weglachen.

In alle gevallen starten we met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Jij moet een goed gevoel hebben. Vertrouwen en veiligheid ervaren om je zorgen bij mij neer te leggen. Als we helder hebben waar voor jou de knelpunten zitten, help ik je met een duidelijk actieplan. Daarin ben ik op een prettige manier heel direct, want ik wil je echt verder helpen met concrete oplossingen!

Voor particulieren en zelfstandig ondernemers geldt hetzelfde tarief met het verschil dat het tarief voor particulieren inclusief btw is en voor zelfstandig ondernemers exclusief btw. Het uurtarief is 70,00 euro.
Als je begeleid wilt worden, dan maakt het kennismakingsgesprek volledig onderdeel uit van het actieplan.

Reviews

Lieve Nancy, Waar ik wil beginnen; ik weet het niet precies. Ik weet alleen dat jij de afgelopen periode zoveel voor me bent geweest. Mijn steun, mijn spiegel, mijn motivator, mijn luisterend oor, mijn sparringpartner en uiteraard mijn coach. Heb opgezogen wat je me liet inzien en dit heeft me zoveel gebracht! Nu durf ik voor mezelf te kiezen en dat geeft energie! Dank, dank dank dank je wel! Lieve groetjes Caroline

Lees meer

Caroline

Nancy is een heel fijn, integer en professioneel persoon om mee samen te werken. Ze weet mensen goed te verbinden en in hun kracht te zetten. Ze staat open voor veranderingen, weet goed te reflecteren en heeft een positief kritische blik waarmee ze sneller kansen ziet waar anderen bedreigingen zien. Haar achtergrond als coach is heel erg goed voelbaar en waardevol. De manier waarop zij het overzicht heeft behouden en voortgang heeft geboekt gedurende ons project bij SZR is bewonderingswaardig. Dit gecombineerd met het plezier wat we gedurende het traject hebben gehad maakt dat ik hoop snel nog eens met Nancy te mogen samenwerken!

Lees meer

Ben van Hout, Senior e-HRM Consultant bij AAG

Heb nu zelfvertrouwen en ik hou van mezelf. Nancy heeft mij top begeleid en heeft mij veel handvaten meegegeven. Nancy, ik ben trots op mezelf, maar ook op jou.

Lees meer

Ria

Dag Nancy, Tijdens ons verblijf heb ik met regelmaat de tekst "niets doen is ook iets doen" gelezen. Voor een doener als ik is niets doen moeilijk, maar dankzij de tekst ga ik het proberen om meer rust te krijgen in mijn hoofd. Hartelijke groet, Ella

Lees meer

Ella

Lieve Nancy, Aandacht past bij jou! Je vindt het belangrijk en om mensen om je heen aandacht te geven. De aandacht die je mij gaf, serieus of vol humor, heb ik gewaardeerd. Liefs, Erica

Lees meer

Erica

Nancy en ik werken samen bij SZR. Ik werk ontzettend fijn met Nancy. Nancy is erg loyaal, betrokken, heeft oog voor verandering, herkent snel knelpunten, is constructief in het zoeken naar oplossingen, neemt haar team HR goed mee in de verandering en is een warme persoonlijkheid om mee samen te werken. Daar waar ze de kennis niet heeft, zoekt zij hulp en staat zij open voor feedback. Ze heeft respect en oog voor anderen. Dit maakt de samenwerking met Nancy heel prettig is. Ik hoop Nancy dat we in de toekomst weer mogen samenwerken!!

Lees meer

Directeur Korento (Europe)