Gwoon Coaching

Spiegelen met honden

Als je iets aan jezelf of je situatie wilt veranderen, is het belangrijk dat je begrijpt wat er aan de hand is. Vaak hoor ik mensen zeggen: ‘Ik weet echt wel hoe ik in elkaar steek’. Meestal klopt dat ook wel aardig. Maar wat veel mensen minder goed weten, is hoe ze overkomen op de ander. Woorden spelen hierbij een rol, maar lichaamstaal is veel belangrijker.

Kijk naar jezelf door de ogen van de hond

Weet je hoe je toon, de klank van je stem overkomt? En wat is het effect van de expressie in je gezicht? Wat doe je met je ogen: kijk je iemand aan, of kijk je naar beneden? Hoe sta je erbij? Wat straal je uit?

Juist voor dat soort signalen heeft een hond de perfecte antenne. Hij laat je zien hoe je op hem overkomt. Heel direct. Honden zijn meesters in het lezen van houding, gedrag, emoties en intenties van mensen. Ze zijn eerlijk, oprecht en oordelen niet. Ze spiegelen wat jij laat zien, maar vooral ook dat wat onbewust in je gebeurt. Het is maatwerk en de invulling is voor iedereen anders. Het kan individueel of in kleine groepjes.

TARIEVEN
Het eerste gesprek is gratis!

In gesprekken met mij is er alle aandacht voor jou! Ik luister naar je en geef je alle ruimte om je verhaal te doen en je gevoelens en misschien wel frustraties te delen. Daarbij ben ik persoonlijk en betrokken, met een humoristische touch waardoor ik drempels kan verlagen zonder dat we dingen weglachen.

In alle gevallen starten we met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Jij moet een goed gevoel hebben. Vertrouwen en veiligheid ervaren om je zorgen bij mij neer te leggen. Als we helder hebben waar voor jou de knelpunten zitten, help ik je met een duidelijk actieplan. Daarin ben ik op een prettige manier heel direct, want ik wil je echt verder helpen met concrete oplossingen!

Voor particulieren en zelfstandig ondernemers geldt hetzelfde tarief met het verschil dat het tarief voor particulieren inclusief btw is en voor zelfstandig ondernemers exclusief btw. Het uurtarief is 65,00 euro.
Als je begeleid wilt worden, dan maakt het kennismakingsgesprek volledig onderdeel uit van het actieplan.