Gwoon Coaching

Ontwikkeling

Ik zit niet lekker in mijn vel. Ik ben altijd moe en heb weinig energie. Ik heb last van spanning en stress. Ik wil mijn grenzen aangeven. Ik wil nee kunnen zeggen zonder me schuldig te voelen. Ik heb een jong gezin en/of ik ben mantelzorger en ben mijzelf kwijtgeraakt. Ik heb een slechte werk-privé balans. Mijn baan vraagt te veel van me. Ik wil beter leren omgaan met de werkdruk en stress die mijn werk oplevert. Ik erger me steeds vaker en ben sneller geïrriteerd of boos. Ik heb geen fut meer om leuke dingen te doen. Ik ben bang dat ik een burn-out krijg.

Herkenbaar? Doe er wat aan! Hoe?

Werk aan een positieve verandering in je leven

Door deze lastige situaties samen met mij te onderzoeken. Door vast te stellen waar je precies tegenaan loopt en wat je aan wilt pakken. En zo tot de échte kern te komen. Door te werken aan inzicht in jezelf. Wie ben je, wat drijft je en waar krijg je energie van. Door te leren je gevoelens en gedachten te herkennen en te uiten. Door krachtig voor jezelf op te komen. Door belemmeringen te overwinnen en patronen te doorbreken. En door gedurende het coachtraject concrete doelen te stellen. Waar sta je nu en waar wil je naartoe, en wat zijn de stappen die je daartussen moet zetten.

Ik zet je aan het denken, daag je uit, inspireer en motiveer je zodat je weer het beste uit jezelf kunt halen. Jij bepaalt het tempo en de route.

TARIEVEN
Het eerste gesprek is gratis!

In gesprekken met mij is er alle aandacht voor jou! Ik luister naar je en geef je alle ruimte om je verhaal te doen en je gevoelens en misschien wel frustraties te delen. Daarbij ben ik persoonlijk en betrokken, met een humoristische touch waardoor ik drempels kan verlagen zonder dat we dingen weglachen.

In alle gevallen starten we met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Jij moet een goed gevoel hebben. Vertrouwen en veiligheid ervaren om je zorgen bij mij neer te leggen. Als we helder hebben waar voor jou de knelpunten zitten, help ik je met een duidelijk actieplan. Daarin ben ik op een prettige manier heel direct, want ik wil je echt verder helpen met concrete oplossingen!

Voor particulieren en zelfstandig ondernemers geldt hetzelfde tarief met het verschil dat het tarief voor particulieren inclusief btw is en voor zelfstandig ondernemers exclusief btw. Het uurtarief is 65,00 euro.
Als je begeleid wilt worden, dan maakt het kennismakingsgesprek volledig onderdeel uit van het actieplan.