Blog

“Vind je weg naar positieve verandering: Mijn inspirerende reis!”

Ontdek mijn persoonlijke reis van de afgelopen twee jaar. Het waren vreemde tijden, gekenmerkt door onrust en chaos, maar ook verlicht door nieuwe inzichten. Verandering was onvermijdelijk, sommige tijdelijk en andere permanent. In deze periode leken zekerheden te wankelen, en het omgaan met onzekerheden bleek een uitdaging. Niet weten bracht angst, boosheid en eindeloos gepieker met zich mee, wat resulteerde in stress en energieverlies. Dit had helaas ook een negatieve invloed op mijn omgeving, een neerwaartse spiraal waar ik uit wilde breken.

Als coach ben ik bedreven in het ondersteunen van anderen, maar als het op mijn eigen welzijn aankomt, wordt het complex. Ik begreep dat een positieve mindset de sleutel was tot het zien van mogelijkheden, het voelen van optimisme en het vinden van humor, zelfs in moeilijke tijden.

Ik besloot negatieve gedachten los te laten en mezelf prioriteit te geven, tijd voor mezelf! Ik begon te focussen op activiteiten die me vreugde brachten en energie gaven, zoals spontane ontmoetingen met vrienden of het delen van grappige teksten met collega’s. Deze eenvoudige acties brachten niet alleen mijzelf vreugde, maar versterkten ook ons hele team!

Het begon met kleine veranderingen, zoals het niet overvol plannen van mijn privéagenda en simpelweg even niets doen (want niets doen is ook iets doen). Het voelt nu lichter aan, en mijn mindset verbetert met de dag. Ik ben enthousiast om verdere stappen te zetten. Binnenkort ga ik onder begeleiding onderzoeken hoe ik mijn zichtbaarheid kan vergroten, mijn eetpatroon in relatie tot mijn welzijn kan verbeteren en zelfs een nieuwe opleiding kan volgen (binnenkort meer hierover).

Ik kijk ernaar uit! Deze ontdekkingstocht maakt me blij, geeft me energie en wekt mijn nieuwsgierigheid. Als je bij het lezen van dit blog denkt: “Dit wil ik ook ervaren!” Aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Je kunt me altijd bellen, appen of mailen. Neem ook een kijkje op mijn website www.gwooncoaching.nl.

Warmste groeten,

Nancy

GWOON PROBEREN

Gratis en vrijblijvend kennismaken vind ik belangrijk. Jij moet een goed gevoel hebben. Vertrouwen en veiligheid ervaren om je zorgen bij mij neer te leggen. Aan het eind van het kennismakingsgesprek (1 uur) vertel ik wat de mogelijkheden zijn. Neem gerust contact met mij op voor nadere uitleg.

Spiegelen met honden

Naast de werkvormen die ik in kan zetten is een unieke werkvorm spiegelen met honden. Honden zijn meesters in het lezen van gedrag, houding, emoties en intenties van mensen. Ze zijn eerlijk, oprecht en oordelen niet. Dit maakt ze zo ontzettend geschikt om mee te werken bij coaching.
Lees meer
Kijk naar jezelf door de ogen van de hond