Blog

Terugblik en vooruitblik

Aan het eind van een jaar kijk ik altijd even terug. Het jaar 2019 stond voor mij in het teken van “afscheid” en letterlijk “loslaten”. Dat was niet makkelijk en ook niet altijd leuk. In ieder geval op dat moment of in die bepaalde situatie. Soms dacht ik, laat ik mij toch maar weer vasthouden aan dat wat er is, dat wat ik ken of die ik ken. En deed ik soms ook. Ik viel dan weer in mijn oude patroon, mijn comfortzone. Totdat ik weer spijt kreeg, boos en gefrustreerd raakte. En uiteindelijk het ten koste ging van energie en plezier. Mijn mindset letterlijk de verkeerde kant op ging, waar niet alleen ik last van had, maar ook mijn omgeving. Het werd er dus niet gezelliger op. Totdat ik er steeds vaker bewuster van werd dat als je loslaat, ik juist tegen nieuwe dingen aanliep, nieuwe mensen ontmoette, nieuwe ideeen kreeg, ik geinspireerd raakte en creatiever werd.  Juist energie en plezier kreeg. Er dingen op mijn pad kwamen die ik echt begin 2019 niet bedacht had. En dan niet te vergeten al die complimenten die ik het afgelopen jaar kreeg van gasten die de B&B hebben bezocht. En als kers op de taart een leuke samenwerking met het Betuwsch Badhuys.

Mede door het plezier en de energie die ik kreeg van het runnen van de B&B is het mij ook gelukt om in 2019 een eigen coachingspraktijk op te zetten. Een eigen kantoor, flyer en website. En nog een kers op de taart diverse opdrachten in 2019 en ook al voor 2020.

Kortom ‘loslaten’ heeft mij in 2019 veel gebracht! Ik ben trots op de resultaten en heb veel zin in 2020!

Ik wens iedereen fijne en gezellige kerstdagen. En een liefdevol 2020!

Warme groet,

Nancy

GWOON PROBEREN

Gratis en vrijblijvend kennismaken vind ik belangrijk. Jij moet een goed gevoel hebben. Vertrouwen en veiligheid ervaren om je zorgen bij mij neer te leggen. Aan het eind van het kennismakingsgesprek (1 uur) vertel ik wat de mogelijkheden zijn. Neem gerust contact met mij op voor nadere uitleg.

Spiegelen met honden

Naast de werkvormen die ik in kan zetten is een unieke werkvorm spiegelen met honden. Honden zijn meesters in het lezen van gedrag, houding, emoties en intenties van mensen. Ze zijn eerlijk, oprecht en oordelen niet. Dit maakt ze zo ontzettend geschikt om mee te werken bij coaching.
Lees meer
Kijk naar jezelf door de ogen van de hond