Blog

Laat zien wie je bent!

Door het coronavirus verschuift op dit moment alles.
We worden volledig op onszelf teruggeworpen.
Hoe reageer jij op deze verandering?

Is dat vanuit geduld? Of rust, liefde of angst?
Wacht je af of kom je in actie?

Ik heb soms het idee alsof we in film zijn terechtgekomen.
Ik geloof dat het virus een boodschap voor ons heeft.
Het wil ons wat vertellen.

Tijd om na te denken waar je aandacht aan geeft.
Wat je echt wil bijdragen.
Wie je bent.
Waar je voor staat.
Wat jouw waarden zijn.

Volgens mij hebben we nu twee dingen te doen.
Reflectie en actie.
Allebei op een manier die bij jou past.

Bijzonder mooi om te zien welke nieuwe dingen ontstaan. Hoe mensen er voor elkaar zijn, hoe snel we kunnen schakelen. Hoe snel zaken nu gerealiseerd worden, omdat er noodzaak is.

Dus laat vooral nú zien in deze tijd wie je bent.
Waar je in gelooft.
Waar je voor staat en wilt bijdragen.
Laat zien wie je bent.
Dit is behalve een schok ook een kans.

Ben ik altijd vol vertrouwen dan?
Nee, zeker niet. Ik heb regelmatig momenten, dat ik angst en onzekerheid voel.
Maar ik ben en blijf vooral positief en zie ook echt kansen.
Zo steek ik in elkaar.

Voel je toch dat je vastloopt en even niet weet welke stappen goed zijn. Wil je met mij sparren? Ik bied je een gratis gesprek aan. De komende week heb ik tijden gepland voor jou. Je kan reageren door een mail te sturen naar nancy@gwooncoaching of bel/app mij op 06-30567834

Zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen.

Take care!

Warme groet,

Nancy

 

GWOON PROBEREN

Gratis en vrijblijvend kennismaken vind ik belangrijk. Jij moet een goed gevoel hebben. Vertrouwen en veiligheid ervaren om je zorgen bij mij neer te leggen. Aan het eind van het kennismakingsgesprek (1 uur) vertel ik wat de mogelijkheden zijn. Neem gerust contact met mij op voor nadere uitleg.

Spiegelen met honden

Naast de werkvormen die ik in kan zetten is een unieke werkvorm spiegelen met honden. Honden zijn meesters in het lezen van gedrag, houding, emoties en intenties van mensen. Ze zijn eerlijk, oprecht en oordelen niet. Dit maakt ze zo ontzettend geschikt om mee te werken bij coaching.
Lees meer
Kijk naar jezelf door de ogen van de hond