Blog

Hoeveel ballen hou jij in de lucht?

Sinterklaas is uit het land en we halen de kerstversiering tevoorschijn om het huis in kerstsfeer te brengen. De kerstballen komen uit de doos en we hangen de meeste in de boom. We geven wat kerstballen weg, er vallen er een paar kapot of we kopen een paar nieuwe omdat iets nieuws altijd leuk is. December is een gezellige maar ook drukke maand. Begin januari, als alle feestdagen voorbij zijn, ruimen we de kerstballen weer op en komt er weer ruimte in huis.

Merk jij dat je te veel ballen hoog moet houden?

Denk eens aan die kerstballen die je uit de doos haalt en in januari weer opruimt. Als je minder ballen hoog hoeft te houden ontstaat er misschien wel ruimte voor een nieuwe bal, een “bal” die je droom laat uitkomen, zakelijk of privé. Je weer bewustere keuzes maakt en je meer energie en plezier uit je leven haalt. Is dat geen mooi voornemen voor 2020? Word je nu misschien al blij als je hieraan denkt? Hoe fijn voelt dat! Zet die eerste stap en laat mij je hierin helpen. Dan kijken we samen welke ballen jij in de lucht houdt en wat je hieraan kan doen. Ik garandeer je rust, ruimte, inzicht, inspiratie en motivatie!

GWOON PROBEREN

Gratis en vrijblijvend kennismaken vind ik belangrijk. Jij moet een goed gevoel hebben. Vertrouwen en veiligheid ervaren om je zorgen bij mij neer te leggen. Aan het eind van het kennismakingsgesprek (1 uur) vertel ik wat de mogelijkheden zijn. Neem gerust contact met mij op voor nadere uitleg.

Spiegelen met honden

Naast de werkvormen die ik in kan zetten is een unieke werkvorm spiegelen met honden. Honden zijn meesters in het lezen van gedrag, houding, emoties en intenties van mensen. Ze zijn eerlijk, oprecht en oordelen niet. Dit maakt ze zo ontzettend geschikt om mee te werken bij coaching.
Lees meer
Kijk naar jezelf door de ogen van de hond